Een low-code website laten maken

Betaalbare en professionele websites

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare maar professionele website, kun je terecht bij bureaus die gespecialiseerd zijn in het maken van websites. Een van de goedkopere opties is het laten maken van een zogenaamde low-code website. Deze websites zijn professioneel ontworpen maar hebben beperkte mogelijkheden en zijn daardoor goedkoper dan op maat gemaakte websites. Bij Stuurlui kun je al voor €3200 een eenvoudige WordPress website laten maken.

Doorontwikkelde techniek

Een low-code website maakt gebruik van stabiele en doorontwikkelde technieken. Belangrijke aspecten zoals veiligheid, toegankelijkheid en SEO-mogelijkheden zijn al ingebouwd in de basistechniek, waardoor ze niet opnieuw ontwikkeld hoeven te worden voor elke klant en website. Dit bespaart kosten. Het nadeel is dat er beperkte maatwerk mogelijkheden zijn. Echter, de website kan wel volledig worden gestyled volgens jouw eigen huisstijl. Bij Stuurlui vallen deze stylingopties binnen de vaste tarieven.

Vaste bewezen technieken

Een low-code website wordt opgebouwd door bestaande blokken te combineren op een manier die past bij jouw wensen. Hierdoor is elke website uniek, zonder dat de kosten voor het bouwen van de website hoog oplopen. Het voordeel van deze aanpak is dat je profiteert van vaste, doorontwikkelde technieken die zijn opgebouwd vanuit jarenlange kennis en ervaring.

Onderhoud en support

Voor het onderhoud van je website betaal je bij Stuurlui een vast tarief van €116 per maand voor hosting en onderhoud. Hiermee zorgen zij ervoor dat je website altijd veilig en up-to-date is, zonder dat je hier zelf aan hoeft te denken. Daarnaast zijn de support collega’s binnen dit tarief altijd bereikbaar voor vragen of hulp. Als je voor 16.30 uur een vraag stelt, ontvang je nog dezelfde dag antwoord.

Voordelen van een low-code website

  • Dezelfde kwaliteit als een maatwerk website
  • Volledig aanpasbaar volgens het bewezen blokken systeem van Stuurlui
  • Constante doorontwikkeling van het systeem
  • Premium hosting, onderhoud en support via ticketing, mail of telefoon
  • Mogelijkheid om de website op te maken in jouw huisstijl

Nadelen van een low-code website

Hoewel een low-code website veel voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen:

  • Beperkte maatwerk mogelijkheden
  • Mogelijk minder flexibiliteit in functionaliteiten
  • Afhankelijk van de expertise van het bureau

In conclusie, een low-code website is een betaalbare optie voor een professionele website. Het maakt gebruik van bewezen technieken en biedt voldoende mogelijkheden om de website naar jouw wensen vorm te geven. Het onderhoud en de support worden verzorgd door het bureau, waardoor je zelf geen technische kennis nodig hebt. Overweeg een low-code website als je op zoek bent naar een betaalbare oplossing zonder uitgebreide maatwerk mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.