Als je een bedrijf hebt of een professionele online aanwezigheid wilt opbouwen, is het hebben van een website een must. Een website biedt je de mogelijkheid om je merk te promoten, informatie te delen en online producten of diensten te verkopen. Maar een website laten maken kan soms een ingewikkeld proces zijn, vooral als je niet weet wat erbij komt kijken en wat de kosten zijn. In deze blog zullen we je een overzicht geven van de kosten en wat erbij komt kijken bij het laten maken van een website.

Wat is webdesign?

Webdesign is het proces van het maken van de visuele aspecten van een website. Het omvat alle grafische elementen, zoals kleurenschema’s, lettertypen, afbeeldingen en de algemene lay-out. Goed webdesign moet er professioneel uitzien, gebruiksvriendelijk zijn en een naadloze gebruikerservaring bieden.

Wat is WordPress?

WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je eenvoudig een website kunt maken en onderhouden. Het is een van de meest gebruikte CMS’en ter wereld, omdat het gebruiksvriendelijk is en veel aanpasbare functies heeft. WordPress is open source, wat betekent dat de software vrij beschikbaar is en door iedereen kan worden gebruikt en aangepast.

Wat zijn de kosten van het laten maken van een website?

De kosten van een website laten maken kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de complexiteit van de website, het aantal pagina’s, de functionaliteit en de tijd die nodig is om de website te bouwen. Bij https://website-laten-maken-eindhoven.com bieden wij verschillende opties aan voor het laten maken van een WordPress website:

 • Een basis website: Vanaf € 600,-
 • Een standaard website: Vanaf € 900,-
 • Een uitgebreide website: Vanaf € 1900,-

Bij https://website-laten-maken-eindhoven.com streven we ernaar om onze prijzen zo transparant mogelijk te houden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Onze prijzen zijn inclusief een professioneel ontwerp, hosting, en CMS installatie.

Wat wordt er bedoeld met verschillende soorten webdesign?

Er zijn verschillende soorten webdesign die je kunt kiezen, afhankelijk van jouw behoeften en budget. Enkele veelvoorkomende soorten zijn:

 • Responsive webdesign: dit is ontworpen om op verschillende apparaten te werken, zoals desktops, tablets en mobiele telefoons.
 • Single-page webdesign: dit is een ontwerp dat uit één pagina bestaat en is vooral geschikt voor kleine bedrijven en start-ups.
 • Custom webdesign: dit is een ontwerp dat volledig op maat is gemaakt en specifiek is ontworpen voor jouw bedrijf.

Wat is inbegrepen bij het laten maken van een website?

Bij het laten maken van een website is het belangrijk om te weten wat er allemaal inbegrepen is. Bij https://website-laten-maken-eindhoven.com bieden wij verschillende diensten aan die zijn inbegrepen bij het laten maken van een website:

 • Professioneel webdesign
 • Hosting en domeinregistratie
 • CMS installatie en configuratie
 • Basis SEO-optimalisatie
 • Training en ondersteuning

We vinden het belangrijk om onze klanten te ondersteunen bij het opzetten van hun online aanwezigheid en bieden daarom training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze klanten hun website zelfstandig kunnen onderhouden.

Wat als mijn website online staat, onderhoud?

Als je website eenmaal online staat, is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. Onderhoud van een website kan onder andere inhouden: regelmatige updates van WordPress en plugins, het maken van back-ups, het oplossen van problemen en het verbeteren van de beveiliging. Bij https://website-laten-maken-eindhoven.com bieden wij verschillende onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date en veilig blijft.

Hoeveel kost een uitgebreide website?

De kosten van een uitgebreide website kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit van de website, het aantal pagina’s en de functionaliteit. Bij https://website-laten-maken-eindhoven.com bieden wij uitgebreide websites aan vanaf €2500,-. Deze websites hebben meerdere pagina’s en kunnen worden uitgebreid met extra functies zoals een webshop, boekingsformulier of forum. De kosten worden bepaald op basis van de specifieke behoeften van de klant en we streven ernaar om onze prijzen zo transparant mogelijk te houden.

Conclusie

Een website laten maken kan een grote investering zijn, maar het kan ook een waardevolle investering zijn voor jouw bedrijf. Bij https://website-laten-maken-eindhoven.com zijn we toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige diensten tegen betaalbare prijzen. We bieden verschillende opties aan voor het laten maken van een WordPress-website, en we werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun website aan al hun behoeften voldoet. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of als je een offerte wilt ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.