Ben je op zoek naar een professioneel webdesign bureau in Eindhoven? Bij Website laten maken Eindhoven ben je aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van professionele websites voor bedrijven in Eindhoven en omgeving. Met onze ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat jouw website er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed presteert op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine-optimalisatie.

Waarom kiezen voor Website laten maken Eindhoven?

 1. Professioneel webdesign: Ons team van ervaren webdesigners zorgt ervoor dat jouw website er professioneel en aantrekkelijk uitziet. We houden rekening met jouw huisstijl en zorgen voor een uniek ontwerp dat past bij jouw bedrijf.

 2. Gebruiksvriendelijkheid: Bij het ontwerpen van jouw website houden we rekening met de gebruikerservaring. We zorgen voor een overzichtelijke structuur en intuïtieve navigatie, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

 3. Responsief design: Onze websites zijn volledig responsive, wat betekent dat ze zich automatisch aanpassen aan het schermformaat van de gebruiker. Of je website nu wordt bekeken op een desktop, tablet of smartphone, hij ziet er altijd goed uit.

 4. Zoekmachine-optimalisatie: We zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. We optimaliseren de technische aspecten van je website en zorgen voor relevante content met de juiste zoekwoorden.

 5. Snelle laadtijd: Een snelle laadtijd is essentieel voor een goede gebruikerservaring. We optimaliseren de snelheid van jouw website, zodat bezoekers niet hoeven te wachten en jij geen potentiële klanten verliest.

 6. Betrouwbare hosting: Jouw website wordt gehost op betrouwbare servers, zodat je verzekerd bent van een goede uptime en optimale prestaties.

Onze diensten

Naast het ontwerpen en bouwen van websites bieden wij ook andere diensten aan om jouw online aanwezigheid te versterken. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten:

Webdesign

Onze ervaren webdesigners creëren unieke en professionele ontwerpen die passen bij jouw bedrijf en doelgroep. We houden rekening met jouw wensen en zorgen voor een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website.

Webdevelopment

Onze webdevelopers zorgen ervoor dat jouw website technisch perfect in elkaar zit. We gebruiken de nieuwste technieken en frameworks om ervoor te zorgen dat jouw website snel, veilig en gebruiksvriendelijk is.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Met zoekmachine-optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. We optimaliseren de technische aspecten van je website en zorgen voor relevante content met de juiste zoekwoorden.

Content creatie

Goede content is essentieel voor een succesvolle website. Onze copywriters kunnen pakkende teksten schrijven die de aandacht trekken en conversies genereren. We kunnen ook afbeeldingen en video’s maken die jouw boodschap versterken.

Onderhoud en support

Een website heeft regelmatig onderhoud nodig om optimaal te blijven functioneren. We bieden onderhouds- en supportpakketten aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en goed blijft presteren.

Onze werkwijze

Bij Website laten maken Eindhoven hanteren we een gestructureerde werkwijze om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt en het eindresultaat voldoet aan jouw wensen. Hieronder vind je een overzicht van onze werkwijze:

 1. Kennismaking: We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en doelen bespreken. We willen graag weten wat jouw bedrijf uniek maakt en wat je wilt bereiken met je website.

 2. Ontwerp: Op basis van de verzamelde informatie maken onze webdesigners een ontwerp voor jouw website. We houden rekening met jouw huisstijl en zorgen voor een professioneel en aantrekkelijk ontwerp.

 3. Ontwikkeling: Na goedkeuring van het ontwerp gaan onze webdevelopers aan de slag met de ontwikkeling van jouw website. We zorgen ervoor dat de website technisch perfect in elkaar zit en voldoet aan de nieuwste standaarden.

 4. Content creatie: Indien gewenst kunnen we ook de content voor jouw website verzorgen. Onze copywriters kunnen pakkende teksten schrijven en onze grafisch ontwerpers kunnen afbeeldingen en video’s maken die jouw boodschap versterken.

 5. Optimalisatie: We optimaliseren jouw website voor zoekmachines zoals Google. We zorgen voor relevante content met de juiste zoekwoorden en optimaliseren de technische aspecten van je website.

 6. Lancering: Na uitvoerig testen en optimaliseren is jouw website klaar om gelanceerd te worden. We zorgen ervoor dat alles goed wordt geconfigureerd en dat jouw website live gaat zonder problemen.

 7. Onderhoud en support: Ook na de lancering van jouw website staan we voor je klaar. We bieden onderhouds- en supportpakketten aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en goed blijft presteren.

Klanttevredenheid

Bij Website laten maken Eindhoven streven we naar 100% klanttevredenheid. We zijn trots op onze positieve klantbeoordelingen en we scoren een 4,7/5 op basis van meer dan 150.000 bestellingen. Onze klanten waarderen onze professionele aanpak, goede communicatie en snelle service.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze diensten of wil je een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken met je mee om de perfecte website voor jouw bedrijf te realiseren. Kies voor Website laten maken Eindhoven en maak een goede indruk online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.