Voorbeelden

Door ons gemaakte websites voor bedrijven in Eindhoven

Ons bedrijf bestaat ondertussen al 5 jaar en in die 5 mooie jaren hebben wij vele leuke, creatieve en professionele websites mogen maken, op deze pagina staat een klein deel van onze cases waar wij trots op zijn. Wij hebben met veel enthousiasme, innovatie en plezier aan deze websites gewerkt en dat is terug te zien in het eindresultaat.

Case Erschuttingen.nl

Er Schuttingen is een specialist in het zetten van schuttingen en alles wat hiermee te maken heeft. Voordat de opdrachtgever met ons in contact was hadden ze al een website die niet goed presteerde, de laadtijd was sloom, slecht vindbaar en niet volledig mobiel vriendelijk. Hier hebben wij verandering in gebracht.

Over de case

Zeer succesvolle schuttingen specialist met een groei van 80% sinds het kiezen voor een website van Webglorie. Meer dan 30 offerte aanvragen per dag en hoge conversie cijfers.

Case Softwatersystems.nl

Soft Water Systems is al vele jaren een begrip in Nederland en is voornamelijk gericht op waterontharding en aanverwante artikelen. SWS heeft hiernaast ook drukverhogers en waterfilters. Ze draaien op verschillende door Webglorie gebouwde websites om zo een zo breed mogelijke doelgroep te kunnen bereiken.

Over de case

De doelstelling was een mooie gebruikersvriendelijke website met frisse kleuren. Daarnaast moet er in een paar klikken een offerte aangevraagd kunnen worden en is het ook de bedoeling dat mensen waar ze ook beginnen altijd op de offerte aanvragen pagina eindigen.

Case Binghamadvisory.com

Binghamadvisory adviseert en begeleidt bedrijven en zorgt voor inzicht. Ze helpen vele bedrijven naar hun volgende stap naar succes en brengen weer nieuwe energie in organisaties.

Over de case

De doelstelling was om binnen 1 week een website neer te zetten die gebaseerd is op een door Binghamadvisory gemaakte powerpoint presentatie. De website moest soepel lopen en volledig mobiel vriendelijk zijn. Dit alles is binnen de deadline gelukt en de klant is 100% tevreden met de website.

Case Vitalifestyle.nl

Vita lifestyle coached en geeft trainingen over vitaal leven. Tijdens actieve, ervaringsgerichte sessies word je geprikkeld eens echt in de spiegel te kijken en naar binnen te gaan. Zo krijg jij meer leiderschap en invloed over jouw werk en je leven!

Over de case

De opdrachtgever had een duidelijk doel voor ogen en hiervoor was er ook al veel uitgeschreven. Onze opdracht was om de uitgeschreven wensen om te zetten naar een energiek volle website waar bezoekers gelijk vrolijk van worden. Daarnaast zijn er 3 testen voor bezoekers waarbij elke antwoord een x hoeveelheid aan punten waard is, aan het einde zou er een persoonlijke uitslag moeten komen op basis van de antwoorden.