Bij DMA bieden we een uitgebreid pakket diensten voor webontwerp en -ontwikkeling, waarin geavanceerd ontwerp naadloos is geïntegreerd met moeiteloze functionaliteit. Als het beste bedrijf op het gebied van website-ontwerp en -ontwikkeling zijn onze websites een meesterlijke combinatie van artistieke genialiteit en technische expertise die is opgebouwd rond een diepgaand begrip van uw merkidentiteit, uw doelgroep en uw zakelijke doelstellingen.

Website ontwerp

Onze visueel boeiende en impactvolle ontwerpen brengen de identiteit van uw merk naar voren en vestigen deze in de ogen van uw publiek. We maken intuïtieve, gebruiksvriendelijke ontwerpen voor de gebruikersinterface (UI) die de algehele gebruikerservaring (UX) verbeteren, waardoor bezoekers de beoogde acties ondernemen. Ons responsive ontwerp zorgt ervoor dat uw website er vlekkeloos uitziet en functioneert op meerdere platforms en apparaten.

Ons team van ervaren ontwerpers werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het ontwerp van uw website perfect aansluit bij uw merkidentiteit en uw doelgroep aanspreekt. We maken gebruik van de nieuwste designtrends en -technieken om unieke en aantrekkelijke ontwerpen te creëren die uw merk onderscheiden van de concurrentie.

Of u nu een eenvoudige website nodig heeft om uw bedrijf te presenteren of een complexe e-commerce website wilt opzetten, wij hebben de vaardigheden en expertise om aan al uw ontwerpbehoeften te voldoen.

Website ontwikkeling

Ons ontwikkelingsteam vertaalt ontwerpconcepten naar volledig functionele websites met behulp van de nieuwste webtechnologieën en frameworks om dynamische en interactieve ervaringen te creëren. We implementeren frontend en backend ontwikkelingstechnieken met behulp van geavanceerde tools om snelle laadtijden, soepele overgangen en verbeterde beveiliging te garanderen.

Ons team van ontwikkelaars werkt nauw samen met onze ontwerpers om ervoor te zorgen dat het ontwikkelingsproces naadloos verloopt en dat het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen. We hebben ervaring met het werken met verschillende programmeertalen en platforms, waaronder HTML, CSS, JavaScript, PHP en meer. Of u nu een eenvoudige informatieve website wilt of een complexe webapplicatie, wij hebben de expertise om uw ideeën tot leven te brengen.

E-commerce-oplossingen

Met onze e-commerce ontwikkelingsservices kunt u een robuuste online winkel opzetten. We maken gebruiksvriendelijke productcatalogi, naadloze winkelwagentjes en veilige betalingsgateways voor een gestroomlijnd koopproces. We zijn gespecialiseerd in het integreren van e-commerce platforms zoals WooCommerce, Shopify en Magento, zodat uw online winkel is uitgerust met de functies die u nodig hebt om te slagen in de concurrerende online markt.

Of u nu een klein bedrijf bent dat net begint met e-commerce of een gevestigde onderneming die zijn online aanwezigheid wil uitbreiden, wij kunnen u helpen bij het opzetten van een succesvolle e-commerce website. Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van e-commerce oplossingen en kan u begeleiden bij elke stap van het proces, van het ontwerp en de ontwikkeling tot de implementatie en het beheer.

Content Management Systemen

Met onze expertise in het implementeren van Content Management Systemen (CMS) zoals WordPress, Drupal, Joomla of aangepaste CMS-oplossingen op maat, stellen we u in staat om volledige controle te nemen over de inhoud van uw website, waarin u gemakkelijk inhoud kunt bijwerken, toevoegen of wijzigen zonder dat u technische expertise nodig hebt, zodat uw website actueel en boeiend blijft voor uw publiek.

Een goed georganiseerd en gebruiksvriendelijk CMS stelt u in staat om uw website efficiënt te beheren en te onderhouden. Met de juiste CMS-oplossing kunt u uw inhoud gemakkelijk beheren, uw website aanpassen aan veranderende behoeften en uw online aanwezigheid verbeteren.

Ons team van experts kan u helpen bij het selecteren en implementeren van het juiste CMS voor uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig CMS om uw blog bij te houden of een krachtig CMS om een complexe website te beheren, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij elke stap van het proces.

Webapplicaties op maat

Als een van de toonaangevende bureaus voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites blinken we uit in het maken van aangepaste webapplicaties die zijn afgestemd op uw unieke vereisten, die interne processen kunnen stroomlijnen, de betrokkenheid van gebruikers kunnen vergroten en verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen ondersteunen. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en API’s om krachtige webapplicaties te ontwikkelen die kunnen dienen als tools, dashboards of platforms die specifiek zijn voor de eisen van uw branche.

Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars werkt nauw met u samen om uw ideeën om te zetten in een krachtige webapplicatie. We gebruiken een iteratieve ontwikkelingsaanpak om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen en dat eventuele wijzigingen of aanpassingen tijdig worden doorgevoerd.

Met onze op maat gemaakte webapplicaties kunt u uw bedrijfsprocessen stroomlijnen, uw klantenservice verbeteren, uw werknemers productiever maken en uw concurrentiepositie versterken. Of u nu een CRM-systeem, een projectmanagementtool of een online boekingssysteem nodig heeft, wij hebben de expertise om aan al uw behoeften te voldoen.

Technologie en tools

Ons team van experts maakt gebruik van de nieuwste webtechnologieën en tools om hoogwaardige websites en webapplicaties te ontwikkelen. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de industrie om ervoor te zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de beste praktijken en technologieën.

Enkele van de technologieën en tools die we gebruiken zijn onder andere:

  • HTML
  • CSS
  • JavaScript
  • PHP
  • WordPress
  • Drupal
  • Joomla
  • WooCommerce
  • Shopify
  • Magento

Met behulp van deze technologieën en tools kunnen we websites en webapplicaties ontwikkelen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van ontwerp, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.


Met onze uitgebreide diensten voor webontwerp en -ontwikkeling kunnen we u helpen bij het creëren van een website die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook uw merkidentiteit weerspiegelt en uw zakelijke doelstellingen ondersteunt. Of u nu een nieuwe website wilt laten maken of uw bestaande website wilt upgraden, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw behoeften te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw digitale landschap van morgen vorm kunnen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.